Promoțiile lunii cadourilor. Articole cool de Crăciun

 

Febra pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă își lasă puternic amprenta asupra companiilor și a angajaților. Brăduții se scot din cutie și se decorează, ferestrele se ornează, iar în căști sau difuzoare răsună colindele. Știm cât de mult contează micile detalii care amplifică aerul festiv, așa că v-am pregătit o listă de promoționale cool prin care să aduceți spiritul Crăciunului la voi în birou.

 

Pătura lui Moș Crăciun

O pătură roșie călduroasă, din fleece, va fi cu siguranță apreciată de angajații friguroși, care nu reușesc să se înzălzească nicicum (peste tot sunt câțiva). Îi va însoți de dimineață până la finalul zilei de lucru, peste tot pe unde merg. Pe ceilalți, o astfel de pătură îi va ajuta să evite o răceală, protejându-i de frig când ies afară în pauze.

 

 

Șosetele pline de cadouri

Cadourile de Crăciun pentru angajați au devenit un must-do pentru orice companie de top. Anul acesta, în loc să le puneți sub brad, le-ați putea “împacheta” în niște șosete pentru cadouri cu motive de Crăciun, pe care să le atârnați de biroul fiecăruia. Imaginați-vă cât de încântați vor fi să le descopere dimineața, când ajung la birou!

 

 

Săculețul cu surprize

Știm cu toții că Moșul are un sac mare în care ține toate cadourile. De sărbători, săculeții moșului ar putea fi trimiși plini cu mici atenții partenerilor de afaceri. Datorită dimensiunii lor, pot adăposti tradiționalele coșuri cadou sau pot conține câteva pachete ambalate individual.

 

 

Șepcuța de ren

Poate încă nu v-ați hotărât ce să le oferiți în dar angajaților, caz în care ați putea opta pentru ceva tematic, de Crăciun. O șepcuță cu coarne de ren este un cadou jucăuș, ușor de apreciat. Angajații o pot purta cu mândrie pe stradă sau la colindat, siguri că vor atrage doar priviri admirative peste tot pe unde merg.

 

 

Costumul Moșului

Orice companie are nevoie de un Moș Crăciun, care să vină și să aducă daruri. Cu un costum de Moș vă puteți transforma (pe voi sau pe altcineva) în personajul vedetă al sărbătorilor de iarnă. Tot ce lipsește este o petrecere de final de an, în cadrul căreia Moșul să își facă apariția la momentul oportun.

 

 

Kitul lui Rudolf

Petrecerile organizate în această perioadă sunt mai atractive și generează mai mult entuziasm în rândul angajaților dacă sunt tematice. Investiția nu trebuie să fie mare. E suficient să oferiți fiecărui angajat un kit de ren, format dintr-o cordeluță cu coarne și nas de ren, pentru a vă asigura că aveți o temă de start.

 

 

Setul de relaxare

După un an intens, plin cu proiecte reușite, sărbătorile sunt, pentru unii, momentul ideal să își încarce bateriile. Dacă vreți să oferiți angajaților un cadou puțin mai atipic le-ați putea oferi un set de relaxare, care să conțină un prosop fin și catifelat, un ulei de masaj, o spumă de baie și o cremă de corp. Cel mai probabil, nu se vor aștepta la un astfel de cadou!

 

 

Sperăm că propunerile făcute v-au inspirat, iar dacă vreți să vedeți ce alte produse ați putea alege, vă invităm să consultați catalogul nostru de articole de iarnă. Toate articolele pot fi personalizate în întregime, după cerințele fiecăruia, prin broderie simplă sau laser, serigrafie, sublimare, tampografie sau imprimare digital reactivă.

Nu ezitați să ne contactați cât mai curând, pentru a reuși să vă livrăm cât mai prompt produsele!