Sacoșele personalizate, promoționalele perfecte pentru brandurile dinamice

 

Model, design, utilitate, versatilitate, impact, eficiență. Criteriile pentru alegerea celor mai potrivite articole promoționale pe care să le oferiți angajaților, partenerilor de afaceri sau clienților sunt numeroase. Vestea bună este că există astfel de produse care le îndeplinesc pe toate, cum sunt sacoșele.

Aceste articole se remarcă prin versatilitatea lor, fiind excelente atât pentru a fi oferite ca atenții de sine stătătoare, cât și pentru a “găzdui” alte articole oferite cadou. În plus, au o suprafață personalizabilă mare, ceea ce permite imprimarea lor cu diverse mesaje mai mult sau mai puțin complexe.

Varianta cea mai simplă este aplicarea unu logo ușor ligibil în centrul lor. Dacă vreți să le crească impactul ați putea opta pentru imprimarea unui mesaj reprezentativ sau personalizarea lor completă. Cu cât e mai puternic și mai vizibil mesajul, cu atât vor ieși mai mult în evidență.

 

sacosa de bumbac

 

Nu trebuie ignorat nici faptul că obiectele practice sunt preferate în defavoarea celor pur decorative. Astfel, un alt atu al acestora este utilitatea. Datorită spațiului mare de depozitare pe care îl au, pot fi purtate la muncă, la cumpărături sau în vacanțe, în locul unei genți obișnuite.

Sacoșele promoționale sunt, de altfel, extrem de populare în rândul publicului larg, conform unui studiu al Advertising Specialty Institute. Datele culese relevă că sacoșele promoționale sunt cele mai eficiente astfel de articole, generând cel mai mare număr de impresii.

Acordarea unei sacoșe la evenimentele organizate poate contribui semnificativ la creșterea notorietății brandului și la retenția acestuia în mintea publicului țintă. Ținând cont că aceste articole promoționale sunt folosite pentru perioade îndelungate, uneori chiar ani de zile, vor genera permanent noi impresii. Fiecare persoană care va intra în contact cu cineva care poartă o sacoșă personalizată va observa și brandul imprimat, iar dacă designul ei îi atrage atenția, îl va ține minte.

 

 

Chiar dacă cele mai frecvent utilizate sacoșe sunt cele de tip tote-bag, din pânză, diversitatea de modele este mult mai mare. Catalogul Broda, de exemplu, conține sacoșe clasice, din bumbac, pânză sau poliester, genți sport, serviete tip poștaș, genți de laptop, bagaje de călătorie și ghiozdane. Toate sunt complet personalizabile, la cerere. Oferta de culori disponibile este și ea bogată, astfel că poate fi acoperită cu ușurință orice cerere.

Costul sacoșelor promoționale nu este ridicat, dar este influențat de gradul de personalizare dorit. Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre gama completă, opțiunile de imprimare și oferta de preț!