Broda a conectat idei cu produse la TEDx Cluj 2018

 

Anul acesta, ziua de Dragobete a marcat, pe lângă dragostea romantică, și interconectarea indivizilor în cadrul vastei comunități umane. 24 februarie 2018 a fost gazda unui eveniment de amploare, care a avut ca prim scop unirea punctelor de referință atât între trecutul și viitorul fiecăruia, cât și între fiecare și cei din jur: TEDx Cluj.

TEDx Cluj 2018

Pentru Broda, TEDx Cluj a constituit o oportunitate autentică de a pune în folosul participanților serviciile noastre de personalizare a materialelor promoționale, susținând în același timp tema evenimentului, enunțată simplu prin sintagma #ConnectingTheDots. Astfel, prin intermediul șepcilor și a sacoșelor oferite cadou, Broda a încercat să îi conecteze între ei pe cei care au fost prezenți la conferință. Purtătorii șepcilor și a sacoșelor Broda afirmă în mod public încrederea în valorile TEDx și în importanța conectivității în general, încredere pe care o împărtășesc între ei cu mândrie.

articole personalizate Broda TEDx Cluj

Obiectele din jurul nostru depășesc de cele mai multe ori sfera utilității, asumându-și adesea un rol de exprimare a sinelui. Prin procesul de personalizare a articolelor, Broda își propune nu în ultimul rând să creeze punți de comunicare între idei și produse. Similar cu conectarea punctelor de design prin brodarea șepcilor, sau procesului de serigrafiere a sacoșelor, prin care orice material este conectat cu imaginea aleasă, Broda continua să conecteze, încă din anul 2010, produse cu idei.

Broda sacosa TEDx

sapca brodata Broda TEDx

Sursa fotografiilor: www.tedxcluj.com