Ce beneficii au agentiile de publicitate, personalizand materialele publicitare la Broda?

 

În agențiile de publicitate munca se desfășoară la foc mare, deadline-urile nu iau pauză, iar clienții solicită modificări peste modificări. La Broda cunoaștem aceste aspecte. De aceea, dorim ca în lumea atât de dinamică și imprevizibilă a publicității să fim cei pe care vă puteți baza. În continuare se regăsesc câteva dintre motivele principale pentru care colaborarea dintre Broda și agenția voastră de publicitate are toate șansele să fie una de lungă durată, în care nevoile voastre vor fi în întregime respectate.

Stocuri interne și livrare rapidă

Întotdeauna alegem să facem tot ceea ce ține de noi, astfel încât clienții Broda să nu întâmpine niciun disconfort. Stocurile noastre sunt interne, pentru a elimina riscul ca produsele comandate să fie livrate cu întârziere sau să fie inaccesibile. Majoritatea coletelor ajung la destinație în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii. Rapiditatea serviciilor Broda permite agențiilor să fie spontane și să nu își irosească resursele pe alte griji administrative.

 

 

Volum mare

Știm că agențiile mari de publicitate au clienți pe măsură, care targetează o audiență numeroasă. O campanie semnificativă de publicitate necesită un volum mare de produse, care să poată susține obiectivele de marketing. Broda se adresează în special clienților care necesită volume mari, fiindcă deținem resursele necesare pentru a livra orice cantitate, fără eforturi logistice. Nu este nevoie să segmentați producția pe mai multe firme, fiindcă la Broda putem acoperi toate solicitările.

Specializați pe materiale promoționale

Așa cum produse de nișă de cea mai înaltă calitate se găsesc în magazinele de profil, similar, cele mai bune materiale promoționale le veți obține la o firmă specializată pe astfel de articole. Din fericire, materialele promoționale sunt specialitatea noastră. La Broda punem la dispoziție o gamă variată de produse personalizabile precum șepci, sacoșe și lanyards. Acestea sunt ideale pentru campaniile de promovare datorită raportului calitate-preț, ridicându-se la nivelul oricărui brand dar având un preț care să permită distribuirea lor la scară largă.

 

 

Personalizare la standarde înalte

Știm că pentru agențiile de publicitate designul este esențial. Multe din detaliile care unei persoane obișnuite îi scapă din vedere, pentru o agenție sau pentru un client final sunt cruciale. La Broda punem preț pe o personalizare fidelă, exact după specificațiile prestabilite. Produsul va fi personalizat așa cum vă doriți, fie că va fi prin broderie simplă sau laser, imprimare, serigrafie sau tampografie. Datorită aparaturii noastre performante permitem personalizări nelimitate, adecvate ideilor voastre originale.

 

 

Indiferent care sunt pretențiile agenției voastre de publicitate, prin intermediul Broda veți primi exact ceea ce vă doriți, fără compromisuri. După ce livrarea s-a încheiat, vom aștepta cu interes feedback-ul vostru. Solicitați acum oferta noastră și puneți bazele unui parteneriat eficient.