Cum să vă surprindeți partenerii de afaceri cu ajutorul obiectelor promoționale?

Obiectele personalizate vă ajută să fructificați relațiile cu partenerii, să atrageți noi clienți, să răsplătiți un angajat sau să vă arătați recunoștința pentru un succes. Alegerea materialelor personalizate potrivite implică mixarea subtilităților de marketing și a creativității.

Înainte de a oferi cadourile personalizate, trebuie să răspundeți la câteva întrebări:

 

1. Cu ce ocazii puteți oferi cadouri?

 

Este recomandat ca obiectivele atinse să fie marcate ca atare, pentru ca motivația echipei să fie încurajată. În viața de zi cu zi, aniversările și succesul sunt sărbătorite. La fel, ar trebui să procedăm și în afaceri, pentru a marca momentele cele mai importante.

 

2. Ar trebui să oferim cadouri de apreciere angajaților?

 

O atenție materială cât de mică , arată recunoștință, iar asta ajută în mod clar la fructificarea motivației angajaților. Aceste semne materiale ale aprecierii reprezintă unul dintre cele mai importante tipuri de feedback pe care le poate primi un angajat, deoarece acesta va simți că îi este răsplătită contribuția în cadrul firmei, nefiind vorba despre bonusuri oferite pentru diverse reușite. Știm cu toții că succesul unei companii se datorează într-o foarte mare măsură performanțelor angajaților. Trebuie să țineți cont că aceste cadouri ar trebui să fie oferite fiecărui angajat în parte.

 

3. Ce cadouri ar trebui să oferim la evenimente?

 

Lansarea de noi produse, evenimentele sociale și corporate sunt ocazii în care puteți atrage atenția asupra companiei pe care o reprezentați, într-un cadru festiv. Pentru astfel de evenimente, se recomandă cadourile cât mai creativ personalizate, care să deconecteze și să răsplătească participanții. Printre acestea, puteți include ochelari de soare, mingi de plajă sau pelerine.

 

4. De ce este important să oferi cadouri altor companii?

 

Aceste cadouri personalizate sunt oferite pentru a simboliza trăinicia relației de afaceri. Astfel, mesajele care se pot imprima pe obiecte, ar trebui să arate buna colaborare dintre firma voastră și cea parteneră, precum și suportul continuu. În momentul în care oferiți cadouri personalizate altor parteneri, este recomandat să țineți cont de preferințele acestora.

obiecte personalizate

Recomandările Broda

Broda vă recomandă câteva produse personalizabile, care asigură vizibilitatea brandului și faptul că destinatarul este înclinat să le păstreze și utilizeze.

 

Ochelarii de soare Nilton’s

 

O pereche de ochelari de soare sunt un accesoriu obligatoriu pe timp de vară. Aceștia transmit un aer fresh și cu siguranță vor determina simpatia și aprecierea celorlalți. Disponibili într-o gamă variată de culori, sunt pregătiți pentru imprimarea logoului.

Notebook

 

Agendele nu se demodează niciodată, fiind un cadou potrivit pentru orice ocazie, gata să fie personalizate pentru toate dorințele și adaptate la nevoile firmei dumneavoastră. Acestea ne aduc aminte de sentimentul nostalgic al notițelor scrise. Agendele sunt disponibile în 3 culori, atât în varianta A4, cât și A5. Interiorul este alcătuit din 96 de pagini.

Portofel

 

Portofelele sunt accesorii apreciate de toată lumea și de nelipsit. Acest model este unul feminin, realizat din piele Tobago,  prevăzut cu o multitudine de sloturi. Portofelul Tobago se poate personaliza așa cum vă doriți, cu siguranță fiind un cadou apreciat de partenerii de afaceri sau angajați.

Mapă

 

O mapă de piele este un cadou potrivit pentru partenerii de afaceri, aflați mereu în mișcare. Acesta are închidere cu fermoar, fiind prevăzută cu suport pentru pixuri și compartimente pentru carduri, asigurând un aspect profesional și organizat.

 

Scopul este ca aceste obiecte promoționale pe care le oferiți să își facă loc în viața de zi cu zi a destinatarilor, însă pentru acest deziderat, ar trebui să investiți în alegerea articolelor pe care doriți să le oferiți și în calitatea personalizării. La Broda vă puteți bucura de o gamă foarte diversificată de produse promoționale care se pot personaliza prin diferite tehnici precum broderie simplă, broderie laser, serigrafie sau imprimare digitala reactivă.

Vă invităm să consulați catalogul nostru pentru a descoperi care sunt cele mai potrivite articole promoționale la care puteți apela.