Cum vă pregătiți pentru campaniile din sezonul rece?

Frunzele încep să își schimbe culoarea și să foșnăie pe străzi, semn că anotimpul rece bate la ușă. Odată cu scăderea temperaturilor, tricourile încep încetul cu încetul să fie înlocuite de materiale mai pufoase și călduroase, care sporesc confortul și ne ajută să ne încălzim. Chiar dacă vara a trecut și temperaturile nu mai sunt atât de prietenoase, există soluții care să creeze o atmosferă caldă și plăcută. V-am pregătit o listă de articole textile potrivite pentru temperaturile scăzute,  care vor fi cu siguranță apreciate de publicurile campaniilor, fie ei parteneri, clienți sau angajați.

O eșarfă catifelată

Ținutele pentru începutul sezonului rece se pot completa foarte chic cu ajutorul unei eșarfe. Aceasta se potrivește cu succes atât unei ținute formale, conferind un aer elegant, cât și una casual, adăugând un plus de stil. Prezente în catalogul nostru de produse în mai multe variante de culoare, eșarfele sunt cu siguranță o alegere aparte, care vor fi apreciate și îi vor surpinde pe cei care le vor primi.

O căciulă cool

Acest accesoriu a fost ocolit de foarte multe persoane, însă tendințele actuale au readus popularitatea căciulilor.  În ultimul timp, aceasta este piesa centrală dintr-o ținută nonconformistă, ideală pentru zilele răcoroase. Personalizată cu logoul unui brand sau cu un mesaj reprezentativ, acest accesoriu are potențialul de fi piesa de rezistență a campaniilor din acest sezon.

O pătură călduroasă

O pătură va fi cu siguranță apreciată de cei mai friguroși. Nu e plăcut ca în serile friguroase de toamnă să vă cuibăriți sub o pătrură călduroasă și moale? Acest produs poate fi oferit atât angajaților, putându-i însoții pe toată durata zilei de lucru.

Mănuși

Trebuie să recunoaștem că încetul cu încetul trebuie să ne pregătim pentru zilele friguroase de iarnă. Dar anotimpul rece nu ar trebui să ne împiedicie să ne deconectăm de la lumea digitală. Vă sugerăm să includeți în campaniile de final de an mănușile touchscreen. Acestea sunt disponibile în mai multe variante de culoare, fiind un cadou ideal care arată grija față de siguranță.

Prosoape fine și catifelate

Un prosop gros transformă baia într-un adevărat paradis al culorilor. Le puteți oferi cadouri sau pot fi utilizate cu succes în hoteluri pentru a asigura un confort sporit al oaspeților. Acest model este disponibil în mai multe variante de culoare, fiind gata să răspundă celor mai diversificate cerințe.

Termos

Ceaiul și cafeaua calde sunt obligatorii în sezonul rece. Un produs dinamic, cu o utilitate mare este termosul. Acesta nu ar trebui să lipsească din campaniile acestei toamne.

Sperăm că propunerile făcute v-au inspirat, iar dacă vreți să vedeți ce alte produse ați mai putea alege, vă invităm să consultați catalogul nostru. Toate articolele pot fi personalizate în întregime după toate cerințele, prin broderie simplă, laser, serigrafie sau imprimare digitală reactivă.

Nu ezitați să ne contactați și vă invităm să solicitați mostre din produsele noastre, utilizând formularul online.