Idei de produse promoționale oferite partenerilor și colaboratorilor de Sărbători

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și chiar dacă temperaturile mai scăzute nu sunt pe placul multora, iarna este una dintre cele mai plăcute perioade. Finalul de an ne oferă prilejul de a ne arăta aprecierea și recunoștința pentru cei din jurul nostru.

Știm că această perioadă poate deveni una încărcată, în care suntem preocupați să găsim cele ma inspirate cadouri pentru cei din jurul nostru, așa că ne-am gândit să vă ajutăm cu câteva propuneri de obiecte promoționale pe care le-ați putea oferi partenerilor și colaboratorilor, în acest sezon. Aceste cadouri ar trebui să fie oferite ca semn de mulțumire pentru faptul că și în acest an ați derulat împreună proiecte de succes.

De ce este important să oferim obiecte promoționale partenerilor și colaboratorilor?

Chiar dacă vorbim despre companii, în spatele lor sunt oameni. Și până la urmă cui nu îi plac cadourile? Dacă obiectul promoțional pe care îl oferiți poate fi utilizat foarte frecvent la birou, destinatarul își va aminti mereu de gestul pe care l-ați făcut. Pe termen lung, acest gest va contribui la dezvoltarea relațiilor de business prolifice.

Ideea oferirii unui cadou este asociată cu bunăvoința și aprecierea, sporind imaginea și percepția asupra companiei dumneavoastră. Acest lucru reamintește destinatarului că relația de business este una apreciată de dumneavoastră, în acest sens fiind crescut gradul de reciprocitate.

Cadouri recomandate pentru parteneri și colaboratori

Clasicele agende personalizate

Chiar dacă trăim în era digitală, agendele personalizate sunt cadouri foarte apreciate. Paginile liniate sunt ideale pentru organizarea fiecărei zile. Pentru a vă asigura că un cadou se bucură de succes, acesta ar trebui să fie cât mai util pentru domeniul de activitate al celui căruia îi este destinat.

Portofele

Portofelele sunt accesorii foarte populare și rafinate. Pe lângă rafinamentul pe care le dețin, acestea sunt prevăzute cu o multitudine de sloturi pentru carduri și buzunare interioare. Acestea pot fi oferite într-o cutie elegantă, personalizată cu un mesaj special.

 

Mape de piele

Aceste mape oferă un spațiu generos pentru documente fiind un cadou util și totodată plin de eleganță. Mapele sunt accesorii rafinate și indispensabile în mediul business.

 Suporturi pentru carduri

Aceste accesorii mici și compacte sunt foarte utile pentru păstrarea cardurilor în siguranță. Puteți opta pentru mai multe tipuri, atât din piele cât și metalice.

 

 

Alături de obiectele promoționale care sunt destinate utilizării la birou, puteți opta pentru cadouri mai personale, în funcție de preferințele pe care le au partenerii dumneavoastră de relația pe care o aveți cu aceștia. În ceea ce privește personalizarea, puteți trece dincolo de imprimarea unui simplu logo și să adăugați un mesaj special.

V-am atras atenția cu aceste idei? Nu ezitați să ne contactați pentru a pregăti cât mai repede surprizele pentru sărbători, destinate partenerilor și colaboratorilor. Vă promitem produse personalizate exact așa cum vă doriți și termene de livrare scurte.