Petrecerile corporate de Crăciun – Prilejul ideal pentru a oferi cadouri angajaților

Petrecerile corporate de Crăciun sunt unele dintre cele mai populare evenimente în această perioadă. Însă este foarte important ca angajații să se distreze și să rămână cu amintiri după un astfel de eveniment.

Perioada dinainte de Sărbători este un prilej unic în care angajații au ocazia să fie cu toții împreună, deși suntem deja cu toții cu gândul la momentele în care vom despacheta cadourile de Crăciun alături de familie. Organizarea unei petreceri cu ocazia Sărbătorilor de iarnă este un obicei care inițial a fost mai mult întâlnit la companiile mai mari, precum multinaționalele, însă încetul cu încetul aceste evenimente au fost preluate și de companiile mai mici.

Aceste evenimente aduc beneficii atât angajaților, cât și angajatorilor. Angajații se bucură de o ocazie specială de socializare și de cunoaștere a laturii umane și mai puțin formale a colegilor. Din punctul de vedere al angajatorilor, petrecerile de Crăciun din cadrul companiei sunt un excelent potențial de îmbunătățire a relațiilor între colegi, dar și de a le arăta acestora recunoașterea efortului depus pe parcursul întregului an.

Un eveniment special, îmbrăcat într-un cadru festiv este unul dintre cele mai bune momente pentru a trage linia după un an plin de provocări. Petrecerile de Crăciun ale companiilor sunt ideale pentru a trasa concluziile perioadei care a trecut, totodată, angajații bucurându-se de socializare și momente memorabile împreună. Aceste petreceri se pot organzia pe baza unei tematici, însă nu trebuie să uităm de crearea atmosferei clasice de Crăciun. Astfel, pentru acest tip de eveniment se poate opta pentru accesorii clasice de Crăciun. Pe lângă acestea, puteți profita de ocazie și să oferiți cadourile de Sărbători angajațiilor.

petrecere-Crăciun

Ce produse vă recomandăm pentru petrecerea de Crăciun?

Căciula Moșului

Știm că nu poate exista o petrecere de Crăciun fără elemente care aduc aminte de personajul vedetă al acestei sărbători. Angajații se pot bucura de o atmosferă distractivă, purtând clasicul accesoriu al Moșului, căciula roșie. Puteți alege o varintă mai creativă a căciulii, una însoțită de luminițe.

căciulă Moș Crăciun

căciulă Moș Crăciun


Pătură roșie din fleece

Păturile din fleece sunt cadouri cu o aplicabilitate foarte mare indiferent de sezon. O pătură pufoasă din fleece va fi un cadou îndrăgit de fiecare angajat și mai ales de aceia mai friguroși. Alegeți o variantă roșie pentru a aminti celor cărora le este oferită de petrecerea de Crăciun la care au participat și când le-a fost oferită.

Pătură fleece

Mănuși touchscreen roșii

Un cadou creativ și util pentru perioada rece a anului sunt mănușile cu touchscren. Nu trebuie să lăsăm frigul să ne deconecteze de la comunicarea online, nu? Eticheta se poate personaliza cu un mesaj creativ, care să încălzească zilele răcorose ale angajaților.

Mănuși touchscreen

Guler călduros pentru spoturile de iarnă

În fiecare companie există pasionați de sporturile de iarnă. Acestora le puteți oferi un fular călduros, special pentru zilele friguroase pe pârtiile de schi sau snowboard.

Guler călduros

 

Sperăm că petercerea de Crăciun să fie plină de surprize, iar toți angajații să se simtă cât mai bine și să fie începutul întăririi relațiilor de colegialitate. V-am atras atenția cu aceste idei de cadouri? Nu ezitați să ne contactați, iar noi promitem că vă vom oferi sugestii în funcție de natura acțiunii pe care doriți să o realizați.