DESCARCA-BROSURA

Cine suntem?

Suntem o echipă tânără, profesionistă şi în continuă dezvoltare. Punem mare preţ pe detalii şi muncim constant pentru a-ţi oferi produse personalizate la cea mai înaltă calitate.

 

Ce servicii oferim?

La Broda comercializăm produse promoţionale personalizate prin broderie, transfer termic sau serigrafie. Avem o experienţă de 8 ani în domeniul personalizării materialelor promoţionale. Avantajul nostru pe piaţă sunt stocurile interne care ne permit să livrăm un produs complet: de la şepci, tricouri, lanyards şi sacose textile până la echipamente de lucru şi accesorii auto din piele, personalizate prin cele mai noi şi eficiente tehnologii.

 

Cine sunt clienţii noştri?

Astăzi deservim zeci de clienți din întreaga țară, printre care cele mai mari agenţii de marketing şi publicitate, care au avut încredere în noi de la început şi ne onorează cu comenzi anual.

Lucrăm pentru organizații de toate mărimile și din industrii diverse, până la branduri recunoscute la nivel internațional.

 

Promisiunea Broda: stocuri interne cu livrare rapidă, la cel mai bun preţ

În cei 8 ani de când activăm în acest domeniu, piața promoționalelor a fost dinamică, în continuă schimbare, iar noi ne-am adaptat odată cu ea. Fie că doriţi să oferiţi cadouri corporate, produse promoționale pentru târguri sau alte soluții personalizate, Broda este alături de dumneavoastră, cu cele mai scurte termene de livrare si cele mai bune preţuri.

Vă invităm să ne urmăriţi şi pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/BrodaCluj/

 

Despre Araco

Compania Araco este lider în comerţul internaţional en-gros cu produse promoţionale. Cu o experienţă de peste 20 de ani, compania a ajuns să fie o organizaţie bine cunoscută şi respectată în industria textilă.

De la pălării în toate dimensiunile şi culorile, la articole sport personalizate, Araco vă poate oferi mai mult decât vă imaginaţi. Biroul central Araco este situat în oraşul Enschede, la graniţa Germaniei, însa compania îşi desfăşoară activitatea şi din filialele din Beijing şi România.

about us