Broderie simpla

Broderia simplă este o cusătură în relief realizată pe materiale textile, de către o maşină programată pe un anumit model.

Broderie laser

Broderia laser este un procedeu de personalizare care permite broderii cu aplicaţii sau cu gravări pe piele sau alte materiale.

Serigrafie

Serigrafia reprezintă transferul unei imagini pe orice material: pvc, carton, sau textil. Procesul de serigrafiere se realizează cu ajutorul unei site serigrafice, aceasta fiind matriţa de copiere a graficii care se doreşte să se imprime.

Sublimare

Sublimarea reprezintă procesul de transfer termic prin care logo-ul, design-ul sau mesajul dvs. este tipărit mai întâi pe un suport special de sublimare (tip coală de hârtie specială), care va trece apoi suportul final, prin presare la temperatura înaltă. Condiţiile sublimării: suportul pentru personalizare să fie de culoare albă şi să aibă în componenţă material sintetic.

Tampografie

Tampografia este procesul prin care se aplică vopseaua, după un anumit clişeu (matriţa) pe un anumit produs, cu ajutorul tampografului. Procedeul se utilizează atât pentru imprimarea obiectelor neregulate, cât şi a suprafeţelor plane.

Imprimare lanyards

Imprimarea se face prin serigrafie pe hârtie, iar de pe hârtie grafica se transferă pe lanyard (procedeu asemănător cu serigrafia).